Šport > Nogomet
27 ogledov

Široki: "Na zmago od prve minute"

Olimpija Ljubljana Domžale Domzale Siroki Brijeg Široki Žurnal24 main
"Mi bomo od prve minute krenili na zmago," pred prvo tekmo z Olimpijo v kvalifikacijah za Evropsko ligo napoveduje trener Širokega Brijega Mario Ćutuk. Ljubljančane čaka vroče ozračje na Pecari.

Ljubljanska Olimpija tudi letos svojo sezono začenja že v prvem predkrogu Evropske lige in tudi tokrat se bodo pomerili proti Širokemu Brijegu. Zmaji so odločeni, da bo zgodba drugačna kot pred letom dni, ko so gladko izpadli. Vsekakor jih čaka vse prej kot lahka naloga. Strokovno vodstvo in igralci Širokega so namreč odločeni, da bodo tudi tokrat oni tisti, ki se bodo veselili napredovanja. "Na stadionu pričakujemo okoli 5.000 gledalcev, ki nam bodo pomagali na tem pomembnem srečanju. Vse je pripravljeno. Iz ljubljanskega kluba so najavili prihod skupine navijačev. Upamo, da bo vse potekalo v športnem ozračju," je novinarsko konferenco Širokega odprl predsednik tamkajšnjega prvoligaša Mijo Jelić.

Zatem je besedo dobil trener Mario Ćutuk, ki je z zadovoljstvom na obrazu razlagal, da so vsi igrali zdravi in pripravljeni za nastop. "Mi bomo od prve minute krenili na zmago. Verjamem, da lahko premagamo Olimpijo in si priigramo dober rezultat pred povratnim srečanjem v Ljubljani. Ne slepimo se, da je Olimpija lahek nasprotnik. Gre za odlično organizirano in mlado ekipo, toda mi bomo pokazali, kdo je gospodar na Pecari," so bile besede Ćutuka pred današnjim večernim obračunom.

Ob predsedniku in trenerju kluba je na novinarska vprašanja dan pred obračunom odgovarjal tudi najboljši nogometaš domačih, Brazilec Wagner. Slednji je povedal, da se zaveda, da je Olimpija danes povsem druga ekipa kot tista izpred leta dni, ter da pričakuje dobro tekmo in ugoden rezultat. Na vprašanje novinarjev, kaj je dober rezultat, je odgovoril, da zmaga brez prejetega zadetka. Za konec pa je Brazilec spodbudil navijače na čelu s Škriparji (tamkajšnja navijaška skupina), da pridejo na tekmo v čim večjem številu in jim pomagajo do zmage.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.