Incident v Cincinnatiju: "Sem simuliral bruhanje?"

Foto: PrtSc
Foto: PrtSc
Na teniškem turnirju v ZDA sta se sporekla dva znana igralca.
Oglej si celoten članek

V ameriškem Cincinnatiju je na sporedu tradicionalni turnir ATP. V osmini finala sta se pomerila Francoz Gaël Monfils in Rus Andrej Rubljev.

Prvi niz je Rubljev dobil v podaljšani igri, na začetku drugega pa je Monfils vzel zdravniški time-out. To je Rusa, kljub vodstvu, razbesnelo.

"Ne počuti se dobro? Poglej ga, kako teče, kako ne bi bil dobro ... Sedem let, zadnjih sedem let to počne vedno, kadar izgublja. Vedno se nekaj dogaja," je Rubljev bentil pri sodniku. Slednji mu je odvrnil, da sam pač ni kompetenten za presojanje fizičnega stanja igralcev.

Ostri odzivi Zvezdnika linčajo zaradi izjave o cepljenju

Monfils je po vrnitvi na igrišče vprašal tekmeca, v čemu je problem. "V zadnjih petih letih imaš največ premorov za fizioterapevte na celotnem ATP Touru," mu je odgovoril Rubljev.

"Bruhal sem. Misliš, da sem namerno bruhal?" je v svoj bran povedal Monfils, 22. na svetovni lestvici, in nadaljeval dvoboj.

Tudi drugi niz je Rubljev, sicer sedmi igralec sveta, dobil s 7:6 in si zagotovil četrtfinalni obračun proti še enemu Francozu - Benoîtu Paireju. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.