Šport
3754 ogledov

Incident v Cincinnatiju: "Sem simuliral bruhanje?"

Gael Monfils Andrej Rubljov PrtSc
Na teniškem turnirju v ZDA sta se sporekla dva znana igralca.

V ameriškem Cincinnatiju je na sporedu tradicionalni turnir ATP. V osmini finala sta se pomerila Francoz Gaël Monfils in Rus Andrej Rubljev.

Prvi niz je Rubljev dobil v podaljšani igri, na začetku drugega pa je Monfils vzel zdravniški time-out. To je Rusa, kljub vodstvu, razbesnelo.

"Ne počuti se dobro? Poglej ga, kako teče, kako ne bi bil dobro ... Sedem let, zadnjih sedem let to počne vedno, kadar izgublja. Vedno se nekaj dogaja," je Rubljev bentil pri sodniku. Slednji mu je odvrnil, da sam pač ni kompetenten za presojanje fizičnega stanja igralcev.

cicipas Ostri odzivi Šport Zvezdnika linčajo zaradi izjave o cepljenju

Monfils je po vrnitvi na igrišče vprašal tekmeca, v čemu je problem. "V zadnjih petih letih imaš največ premorov za fizioterapevte na celotnem ATP Touru," mu je odgovoril Rubljev.

"Bruhal sem. Misliš, da sem namerno bruhal?" je v svoj bran povedal Monfils, 22. na svetovni lestvici, in nadaljeval dvoboj.

Tudi drugi niz je Rubljev, sicer sedmi igralec sveta, dobil s 7:6 in si zagotovil četrtfinalni obračun proti še enemu Francozu - Benoîtu Paireju. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.