Incident v NBA! Zvezdnik znorel, nastradala nesrečna najstnica (video)

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Ker je vrgel ustnik in zadel eno izmed gledalk, bo NBA zvezdnik moral plačati 50.000 dolarjev kazni.
Oglej si celoten članek

Vodstvo severnoameriške košarkarske lige NBA je v četrtek kaznovalo igralca zasedbe Charlotte Hornets Milesa Bridgesa s plačilom globe v višini 50.000 ameriških dolarjev, ker je vrgel svoj ustnik med navijače na tribuni.

Incident se je pripetil v Atlanti, potem ko je moral predčasno zapustiti parket, poroča francoska tiskovna agencija AFP. Košarkarji Atlanta Hawks so sicer v dodatnih kvalifikacijah z zmago s 132:103 iz bojev za uvrstitev v končnico izločili sršene.

NBA Jastrebi podaljšali agonijo Michaela Jordana

Bridges je bil izključen v zadnji četrtini obračuna v Atlanti, po pritoževanju sodniku Jamesu Williamsu je prejel dve tehnični napaki in sodnik ga je poslal z igrišča.

Ko je zapustil parket, je eden od domačih navijačev kričal nanj, Bridges se je obrnil in vrgel svoj ustnik, ki je zadel 16-letnico v bližini.

"Bil sem razburjen zaradi klica, več klicev," je dejal Bridges po tekmi v sredo. "Pustil sem, da me razpoloženje prevzame. To je bila vsekakor napačna stvar. Ciljal sem tega fanta, ki je kričal name, a sem zadel deklico. Prevzemam polno odgovornost in vse posledice, ki mi jih bo izrekla liga NBA," se je pokesal košarkar Charlotte.

V okviru drugih disciplinskih ukrepov je liga NBA kaznovala tudi igralca Minnesote Patricka Beverleyja s plačilom globe v višini 30.000 dolarjev (27.758 evrov) zaradi "neprimernih izjav med intervjujem v medijih in na družbenih omrežjih, vključno z osupljivo uporabo kletvic" po torkovi zmagi ekipe Timberwolves nad Los Angeles Clippers.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 12:35 15. April 2022.

    Pa saj človek ne more verjet. Osebno, če že komu solim pamet, vsaj preverim prej dejstva. Nastradati je slovenska beseda, …

  • 10:55 15. April 2022.

    Drugače bi pa lahko Brdges podal bolj ši odgovor in sicer, da to ni bil njegov večer, ker se je …

  • 10:46 15. April 2022.

    Nizek nivo novinarstva je resno zaskrbljujoč. Res ni dovolj, da nekoliko poznaš angleški jezik in celo znaš kaj prevesti... tolk …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.