Indijanci kljub porazu ostajajo prvi

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Hokejisti Chicaga so ponoči izgubili v domači dvorani proti Anaheimu po kazenskih strelih z 2:3, a kljub temu zdaj sami zasedajo prvo mesto v ligi. Z osvojeno točko so prehiteli San Jose, ki je gostoval pri Carolini, gostitelji pa so se veselili zmage s 5:3.
Oglej si celoten članek

V Chicagu so bili gostje izredno učinkoviti pri izvajanju kazenskih strelov. Zadela sta Nick Bonino in Kyle Palmieri in ker so gostitelji zadeli v treh poskusih le en kazenski strel, tretjemu strelcu sploh ni bilo treba na led.

V Raleighu je San Jose v prvem delu vodil z 2:0, gostitelji pa so do zmage prišli v zadnji tretjini, ki so jo dobili s 4:1. Usodo San Joseja je 31 sekund pred koncem zapečatil Eric Staal, ki je zadel prazen nasprotni gol za končnih 5:3, ko so gostje želeli z menjavo vratarja za šestega igralca v polju priti do izenačenja.

Zelo napeto je bilo tudi v Vancouvru, kjer so gledalci prav tako gledali podaljšek, za veselje na tribunah in novi dve točki kanadske ekipe proti Phoenixu pa je poskrbel Chris Higgins v četrti minuti dodatnega dela igre.

Slovenski zvezdnik Anže Kopitar je bil tokrat prost, v noči na nedeljo pa ga čaka obračun z moštvom New York Islanders.

Liga NHL, rezultati:

New Jersey Devils : Detroit Red Wings 1:3
Columbus Blue Jackets : Minnesota Wild 4:0
Carolina Hurricanes : San Jose Sharks 5:3
Chicago Blackhawks : Anaheim Ducks 2:3**
Calgary Flames : Colorado Avalanche 2:3
Vancouver Canucks : Phoenix Coyotes 3:2*

* - po podaljšku
** - po kazenskih strelih

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.