Šport
16 ogledov

Indijanci kljub porazu ostajajo prvi

blackhawks ducks Reuters
Hokejisti Chicaga so ponoči izgubili v domači dvorani proti Anaheimu po kazenskih strelih z 2:3, a kljub temu zdaj sami zasedajo prvo mesto v ligi. Z osvojeno točko so prehiteli San Jose, ki je gostoval pri Carolini, gostitelji pa so se veselili zmage s 5:3.

V Chicagu so bili gostje izredno učinkoviti pri izvajanju kazenskih strelov. Zadela sta Nick Bonino in Kyle Palmieri in ker so gostitelji zadeli v treh poskusih le en kazenski strel, tretjemu strelcu sploh ni bilo treba na led.

V Raleighu je San Jose v prvem delu vodil z 2:0, gostitelji pa so do zmage prišli v zadnji tretjini, ki so jo dobili s 4:1. Usodo San Joseja je 31 sekund pred koncem zapečatil Eric Staal, ki je zadel prazen nasprotni gol za končnih 5:3, ko so gostje želeli z menjavo vratarja za šestega igralca v polju priti do izenačenja.

Zelo napeto je bilo tudi v Vancouvru, kjer so gledalci prav tako gledali podaljšek, za veselje na tribunah in novi dve točki kanadske ekipe proti Phoenixu pa je poskrbel Chris Higgins v četrti minuti dodatnega dela igre.

Slovenski zvezdnik Anže Kopitar je bil tokrat prost, v noči na nedeljo pa ga čaka obračun z moštvom New York Islanders.

Liga NHL, rezultati:

New Jersey Devils : Detroit Red Wings 1:3
Columbus Blue Jackets : Minnesota Wild 4:0
Carolina Hurricanes : San Jose Sharks 5:3
Chicago Blackhawks : Anaheim Ducks 2:3**
Calgary Flames : Colorado Avalanche 2:3
Vancouver Canucks : Phoenix Coyotes 3:2*

* - po podaljšku
** - po kazenskih strelih

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.