Indijanci vladajo zahodu

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Ekipa Chicago Blackhawks, ki je ta čas najboljša ekipa zahodne konference v ligi NHL, je v domači dvorani po podaljšku premagala Dallas Stars (4:3).
Oglej si celoten članek

Odločilni zadetek v podaljšku je dosegel Marian Hossa. Jonathan Toews je k zmagi dodal gol in dve podaji, Patrick Kanepa se je med strelce vpisal še tretjič na zadnjih štirih tekmah.

"Na vsaki tekmi skušamo do zadnje sekunde ostati popolnoma osredotočeni na igro in iz tekme v tekmo skušamo izboljšati našo predstavo. Za zdaj nam to odlično uspeva. Mislim, da smo prav na vsaki tekmi pokazali boljšo igro," je po zmagi dejal Toews.

Do nove zmage so prišli tudi hokejisti Edmontona, ki imajo v zahodni konferenci prav toliko točk (19) kot Chicago. V gosteh pri Detroit Red Wings so namreč Oilers zmagali z 2:1. Odločilni gol je že proti koncu druge tretjine po izjemni podaji Connorja McDavida dosegel Ryan Nugent-Hopkins.

St. Louis Blues so s 5:1 premagali Colorado Avalanche, do zanesljivih zmag so prišli tudi New York Rangers in Anaheim Ducks. Rangerji so s 5:2 ugnali Winnipeg Jets, Racmani pa so s 4:1 premagali Calgary Flames, ki še naprej ostajajo brez zmage v prvenstvu NHL. Visok domači poraz so doživeli Carolina Hurricanes, ki so z 1:4 klonili proti New Jersey Devils.

Liga NHL, izidi:

St. Louis Blues - Colorado Avalanche 5:1
Detroit Red Wings - Edmonton Oilers 1:2
Carolina Hurricanes - New Jersey Devils 1:4
Chicago Blackhawks - Dallas Stars 4:3 podaljšek
New York Rangers - Winnipeg Jets 5:2
Anaheim Ducks - Calgary Flames 4:1

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.