Iniesta: "S Fabregasom Barça boljša"

Foto: Žurnal24 Andres Iniesta (levo) si želi v Barceloni videti soigralca iz reprezentance Cesc
Nogometaš Barcelone Andres Iniesta meni, da bi bilo za moštvo odlično, če bi igral skupaj s Xavijem in Cescom Fabregasom, ki ga že dolgo povezujejo s Katalonci.
Oglej si celoten članek

"Cesc Fabregas, Xavi in jaz smo združljivi," pravi nogometaš aktualnih španskih in evropskih prvakov Andres Iniesta. 24-letni vezist je prepričan, da prihod Fabregasa iz Arsenala v Barcelono ne bi porušil sistema igre.

Fabregas se je v London podal že pri 16 letih, zdaj pa ga že tretjo sezono zapored povezujejo z Barcelono. Iniesta meni, da bi se odlično ujel s 24-letnim španskim reprezentantom: "Njegov prihod na Nou Camp je stvar Barcelone in Arsenala. Moje mnenje je, da bi bila naša igra z njim na še višjem nivoju."

Iniesta se je obregnil tudi na govorice, ki jih je sprožil Barcelonin strateg Pep Guardiola, ko je dejal, da se počasi bliža slovo od kluba. Guardioli pogodba s klubom poteče konec prihodnje sezone. "On je ključ do našega uspeha. Upam, da bo še imel motiv in bo ostal z ekipo. Vsi imamo občutek, da je z njim na čelu vse lažje. Upam samo, da to ne bo njegova zadnja sezona pri Barceloni."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.