Šport > Nogomet
27 ogledov

Iniesta: "S Fabregasom Barça boljša"

Andres Iniesta (levo) si želi v Barceloni videti soigralca iz reprezentance Cesc Žurnal24 main
Nogometaš Barcelone Andres Iniesta meni, da bi bilo za moštvo odlično, če bi igral skupaj s Xavijem in Cescom Fabregasom, ki ga že dolgo povezujejo s Katalonci.

"Cesc Fabregas, Xavi in jaz smo združljivi," pravi nogometaš aktualnih španskih in evropskih prvakov Andres Iniesta. 24-letni vezist je prepričan, da prihod Fabregasa iz Arsenala v Barcelono ne bi porušil sistema igre.

Fabregas se je v London podal že pri 16 letih, zdaj pa ga že tretjo sezono zapored povezujejo z Barcelono. Iniesta meni, da bi se odlično ujel s 24-letnim španskim reprezentantom: "Njegov prihod na Nou Camp je stvar Barcelone in Arsenala. Moje mnenje je, da bi bila naša igra z njim na še višjem nivoju."

Iniesta se je obregnil tudi na govorice, ki jih je sprožil Barcelonin strateg Pep Guardiola, ko je dejal, da se počasi bliža slovo od kluba. Guardioli pogodba s klubom poteče konec prihodnje sezone. "On je ključ do našega uspeha. Upam, da bo še imel motiv in bo ostal z ekipo. Vsi imamo občutek, da je z njim na čelu vse lažje. Upam samo, da to ne bo njegova zadnja sezona pri Barceloni."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.