Iniesta v reklami z medvedom!

Foto: Žurnal24 Iniesta pred medvedom ni zbežal. (Foto: Reuters)

Your browser doesn’t support HTML5 video

Domiselno ali bizarno? Presodite sami, toda oglasni spot nogometaša Barcelone Andrésa Inieste je prav gotovo nekaj posebnega. V njem se spoprijatelji s "prijazno" 220 kilogramov težko medvedko.
Oglej si celoten članek
Spoznala sva se pred letom dni, povsem po nesreči, in od tedaj naju je nemogoče ločiti.
Andrés Iniesta

"Tvoj najboljši prijatelj si zasluži najboljše darilo!" je slogan oglasnega spota, v katerem je glavna zvezda Barcelonin nogometaš Andrés Iniesta. Vse lepo in prav, če v skoraj minuto dolgem oglasu omenjenega prijatelja ne bi predstavljala 220 kilogramov težka medvedka, ki sliši na ime Tima. REKLAMO SI POGLEJTE TUKAJ.

"Spoznala sva se pred letom dni, povsem slučajno, in od tedaj naju je nemogoče ločiti," začne Iniesta, ki medveda na teku skozi gozd zadane s kamnom. "Deliva si hišo, prijatelje in hobije. Deliva si vesele trenutke (osvajanje naslova svetovnega prvaka, op. p.), sprejemava svoje dobre in ne tako dobre strani ..." še pove vezist Barçe in zaključi, da bo medvedki pripravil presenečenje, ker bo to prvi božič skupaj z njo. Kaj ji bo podaril, verjetno ni pretežko uganiti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.