Šport
12 ogledov

Iniesta v reklami z medvedom!

Iniesta pred medvedom ni zbežal. (Foto: Reuters)
1/2
Žurnal24 main
Domiselno ali bizarno? Presodite sami, toda oglasni spot nogometaša Barcelone Andrésa Inieste je prav gotovo nekaj posebnega. V njem se spoprijatelji s "prijazno" 220 kilogramov težko medvedko.
Spoznala sva se pred letom dni, povsem po nesreči, in od tedaj naju je nemogoče ločiti.
Andrés Iniesta

"Tvoj najboljši prijatelj si zasluži najboljše darilo!" je slogan oglasnega spota, v katerem je glavna zvezda Barcelonin nogometaš Andrés Iniesta. Vse lepo in prav, če v skoraj minuto dolgem oglasu omenjenega prijatelja ne bi predstavljala 220 kilogramov težka medvedka, ki sliši na ime Tima. REKLAMO SI POGLEJTE TUKAJ.

"Spoznala sva se pred letom dni, povsem slučajno, in od tedaj naju je nemogoče ločiti," začne Iniesta, ki medveda na teku skozi gozd zadane s kamnom. "Deliva si hišo, prijatelje in hobije. Deliva si vesele trenutke (osvajanje naslova svetovnega prvaka, op. p.), sprejemava svoje dobre in ne tako dobre strani ..." še pove vezist Barçe in zaključi, da bo medvedki pripravil presenečenje, ker bo to prvi božič skupaj z njo. Kaj ji bo podaril, verjetno ni pretežko uganiti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.