Inter oddal pomembni točki

Foto: Epa handanović
Milanski velikan ima v boju za naslov prvaka osem točk zaostanka za Juventusom.
Oglej si celoten članek

Inter, moštvo nekdanjega slovenskega nogometnega reprezentančnega vratarja Samirja Handanovića, je v 27. krogu italijanskega prvenstva izgubil pomembni točki v boju za prvaka. Na domačem stadionu je le remiziral s Sassoulom, izid je bil 3:3 (2:1). Inter zdaj na tretjem mestu za vodilnim Juventusom zaostaja že osem točk.

Tekma v Milanu je postregla s pravo dramo. Francesco Caputo je že v četrti minuti goste popeljal v vodstvo, a do odmora so domači prek Romeluja Lukakuja, ki je bil uspešen iz enajstmetrovke, in Cristiana Biraghija spreobrnili izid v svojo korist.

Končnica tekme je postregla z novimi preobrati. Sassoulo je izenačil v 81. minuti iz najstrožje kazni, Handanović je bil pri strelu Domenica Berardija blizu, a se mu je žoga pod telesom izmuznila v mrežo. Pet minut pozneje so Milančani spet povedli, po prostem strelu z leve strani je iz neposredne bližine mrežo zatresel Borja Valero, toda gosti so še našli moč in izenačili, v 89. minuti je žogo v mrežo potisnil Giangiacomo Magnani.

Ob 21.45 uri sta se začeli še tekmi Atalanta - Lazio in Roma - Sampdoria.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.