Šport > Nogomet
66 ogledov

Inter oddal pomembni točki

handanović Epa
Milanski velikan ima v boju za naslov prvaka osem točk zaostanka za Juventusom.

Inter, moštvo nekdanjega slovenskega nogometnega reprezentančnega vratarja Samirja Handanovića, je v 27. krogu italijanskega prvenstva izgubil pomembni točki v boju za prvaka. Na domačem stadionu je le remiziral s Sassoulom, izid je bil 3:3 (2:1). Inter zdaj na tretjem mestu za vodilnim Juventusom zaostaja že osem točk.

Tekma v Milanu je postregla s pravo dramo. Francesco Caputo je že v četrti minuti goste popeljal v vodstvo, a do odmora so domači prek Romeluja Lukakuja, ki je bil uspešen iz enajstmetrovke, in Cristiana Biraghija spreobrnili izid v svojo korist.

Končnica tekme je postregla z novimi preobrati. Sassoulo je izenačil v 81. minuti iz najstrožje kazni, Handanović je bil pri strelu Domenica Berardija blizu, a se mu je žoga pod telesom izmuznila v mrežo. Pet minut pozneje so Milančani spet povedli, po prostem strelu z leve strani je iz neposredne bližine mrežo zatresel Borja Valero, toda gosti so še našli moč in izenačili, v 89. minuti je žogo v mrežo potisnil Giangiacomo Magnani.

Ob 21.45 uri sta se začeli še tekmi Atalanta - Lazio in Roma - Sampdoria.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice