Interblock združil moči z Bravom

Foto: Žurnal24 main Joc Pečečnik (Foto: Saša Despot)
Zgodbi nogometnih klubov Interblock in Bravo z današnjim dnem dobivata novo – skupno – poglavje.
Oglej si celoten članek

Predsednika nogometnih klubov Interblock in Bravo sta se dogovorila za sodelovanje na področju Nogometnega centra Ljubljana. Članski moštvi bosta kluba zadržala.

NK Interblock je na svoji spletni strani v štirih točkah zapisal najpomembnejša dejstva, povezana s sodelovanjem obeh klubov.
 
1. interes nogometnih klubov Interblock in Bravo je sodelovanje (sinergija) pri projektu Nogometnega centra Ljubljana (NC Ljubljana), ki bo v slovenskem prostoru predstavljal novo obliko funkcioniranja obeh nogometnih šol;

2. oba kluba ostajata samostojni in neodvisni pravni osebi, ki bosta s skupnimi močmi razvijali skupen organizacijski ustroj, ki bo deloval v korist NC Ljubljana;

3. oba kluba ohranjata svoji članski moštvi ter svoji piramidi mlajših selekcij;

4. vsak klub bo imel seveda še naprej tudi svojega predsednika. Bravov predsednik je g. Darko Klarič, Interblockov pa g. Joc Pečečnik. Slednji je sicer že pred časom – kljub nekaterim nasprotujočim informacijam – napovedal, da ostaja v slovenskem nogometu ne glede na to, v kateri ligi bo prihodnjo sezono nastopala članska ekipa NK Interblock. Svojo besedo drži.

Spomnimo, Starejšim dečkom Brava (U-14) je marca na Nike Premier Cup v danskem Aarhusu uspel velik podvig, saj so osvojili končno tretje mesto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.