Šport > Nogomet
22 ogledov

Interblock združil moči z Bravom

Joc Pečečnik (Foto: Saša Despot) Žurnal24 main
Zgodbi nogometnih klubov Interblock in Bravo z današnjim dnem dobivata novo – skupno – poglavje.

Predsednika nogometnih klubov Interblock in Bravo sta se dogovorila za sodelovanje na področju Nogometnega centra Ljubljana. Članski moštvi bosta kluba zadržala.

NK Interblock je na svoji spletni strani v štirih točkah zapisal najpomembnejša dejstva, povezana s sodelovanjem obeh klubov.
 
1. interes nogometnih klubov Interblock in Bravo je sodelovanje (sinergija) pri projektu Nogometnega centra Ljubljana (NC Ljubljana), ki bo v slovenskem prostoru predstavljal novo obliko funkcioniranja obeh nogometnih šol;

2. oba kluba ostajata samostojni in neodvisni pravni osebi, ki bosta s skupnimi močmi razvijali skupen organizacijski ustroj, ki bo deloval v korist NC Ljubljana;

3. oba kluba ohranjata svoji članski moštvi ter svoji piramidi mlajših selekcij;

4. vsak klub bo imel seveda še naprej tudi svojega predsednika. Bravov predsednik je g. Darko Klarič, Interblockov pa g. Joc Pečečnik. Slednji je sicer že pred časom – kljub nekaterim nasprotujočim informacijam – napovedal, da ostaja v slovenskem nogometu ne glede na to, v kateri ligi bo prihodnjo sezono nastopala članska ekipa NK Interblock. Svojo besedo drži.

Spomnimo, Starejšim dečkom Brava (U-14) je marca na Nike Premier Cup v danskem Aarhusu uspel velik podvig, saj so osvojili končno tretje mesto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.