Interjevega trenerja zbil avtomobil, stanje je resno

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Eden izmed zvestih sodelavcev Antonia Conteja je bil s helikopterjem prepeljan v bolnišnico, potem ko ga je s kolesa zbil avtomobil.
Oglej si celoten članek

Interjev trener vratarjev Adriano Bonaiuti se po pisanju italijanskih časnikov zdravi v bolnišnici v Anconi, kamor je bil prepeljan s helikopterjem, potem ko je doživel grozljivo nesrečo. Stanje naj bi bilo še vedno zelo resno.

Do nesreče naj bi prišlo v nedeljo zjutraj v Grotamareju, v bližini Ascolija. Bonaiuti naj bi se komaj vrnil s finala Evropske lige, kjer je v petek njegov Inter izgubil s 3:2.

Foto: Twitter Adriano Bonaiuti

Bonaiuti se je vozil s kolesom, ko ga je zbil terenec, ki naj bi po prvih poročilih vozil dosti hitreje, kot pa dovoljujejo predpisi. 53-letnik je bil nekaj časa celo v življenjski nevarnosti, a so se v ponedeljek vendarle pojavile nekoliko bolj pozitivne novice, saj naj bi bilo stanje še vedno zelo resno, a je nekdanji zmagovalec Pokala UEFA izven življenjske nevarnosti.

Bonaiuti kot trener vratarjev pri Interju deluje že 7 let, pred tem pa je enako vlogo opravljal tudi pri Romi ter Udineseju. Pri slednjem je opravljal tudi vlogo pomočnika glavnega trenerja.

Foto: Twitter Adriano Bonaiuti

Tekom svoje vratarske kariere pa je branil barve številnih italijanskih klubov, kot tretji vratar Juventusa, za katerega je zbral točno en članski nastop, pa se lahko pohvali z osvojenim Pokalom UEFA ter Coppo Italio. Najgloblji vtis je pustil pri Padovi, za katero je v petih letih zbral 178 nastopov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.