Šport > Nogomet
3863 ogledov

Interjevega trenerja zbil avtomobil, stanje je resno

Adriano Bonaiuti Profimedia
Eden izmed zvestih sodelavcev Antonia Conteja je bil s helikopterjem prepeljan v bolnišnico, potem ko ga je s kolesa zbil avtomobil.

Interjev trener vratarjev Adriano Bonaiuti se po pisanju italijanskih časnikov zdravi v bolnišnici v Anconi, kamor je bil prepeljan s helikopterjem, potem ko je doživel grozljivo nesrečo. Stanje naj bi bilo še vedno zelo resno.

Do nesreče naj bi prišlo v nedeljo zjutraj v Grotamareju, v bližini Ascolija. Bonaiuti naj bi se komaj vrnil s finala Evropske lige, kjer je v petek njegov Inter izgubil s 3:2.

Adriano Bonaiuti | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Bonaiuti se je vozil s kolesom, ko ga je zbil terenec, ki naj bi po prvih poročilih vozil dosti hitreje, kot pa dovoljujejo predpisi. 53-letnik je bil nekaj časa celo v življenjski nevarnosti, a so se v ponedeljek vendarle pojavile nekoliko bolj pozitivne novice, saj naj bi bilo stanje še vedno zelo resno, a je nekdanji zmagovalec Pokala UEFA izven življenjske nevarnosti.

Bonaiuti kot trener vratarjev pri Interju deluje že 7 let, pred tem pa je enako vlogo opravljal tudi pri Romi ter Udineseju. Pri slednjem je opravljal tudi vlogo pomočnika glavnega trenerja.

Adriano Bonaiuti | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Tekom svoje vratarske kariere pa je branil barve številnih italijanskih klubov, kot tretji vratar Juventusa, za katerega je zbral točno en članski nastop, pa se lahko pohvali z osvojenim Pokalom UEFA ter Coppo Italio. Najgloblji vtis je pustil pri Padovi, za katero je v petih letih zbral 178 nastopov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice