Interjevi huligani s kamenjem nad Icardijevo ženo

Foto: Epa
Foto: Epa
Wanda Nara, ki je v svojem avtomobilu prevažala tudi svoje otroke, je bila na ulicah Milana napadena s kamenjem.
Oglej si celoten članek

Wanda Nara, kontroverzna soproga in agentka Interjevega zvezdnika Maura Icardija, je bila po poročanju italijanskega Gazzetta dello Sport na cesti v Milanu napadena s kamenjem.

V bližini legendarnega San Sira, domovanja milanskega Interja, ji je v okno avtomobila priletel kamen, ki ga je vrgel eden izmed mimoidočih navijačev Nerazzurrov. V vozilu so bili poleg Wande Nare tudi njuni otroci, a na srečo kamen razen razbitega stekla ni povzročil hujših posledic.

Foto: EPA Mauro Icardi Wanda Nara

Zadnji incident je zgolj nadaljevanje napetega odnosa med Icardijem, Wando in Interjevimi navijači, potem ko je Argentinec začel izsiljevati svoj odhod iz kluba, odbil novo ponujeno pogodbo s strani kluba ter po besedah trenerja Luciana Spallettija ne želel odpotovati z ekipo na zadnjo tekmo.

Wanda Nara se je že oglasila preko svojega Twitter profila, kjer je dala jasno vedeti, da je napad ni prestrašil: "V nedeljo zvečer se vračam v službo. Kot vedno vas vse pričakujem."

Klubu prekipelo Prelestna žena zvezdniku storila medvedjo uslugo

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.