Šport > Nogomet
2132 ogledov

Interjevi huligani s kamenjem nad Icardijevo ženo

wanda nara mauro icardi Epa
Wanda Nara, ki je v svojem avtomobilu prevažala tudi svoje otroke, je bila na ulicah Milana napadena s kamenjem.

Wanda Nara, kontroverzna soproga in agentka Interjevega zvezdnika Maura Icardija, je bila po poročanju italijanskega Gazzetta dello Sport na cesti v Milanu napadena s kamenjem.

V bližini legendarnega San Sira, domovanja milanskega Interja, ji je v okno avtomobila priletel kamen, ki ga je vrgel eden izmed mimoidočih navijačev Nerazzurrov. V vozilu so bili poleg Wande Nare tudi njuni otroci, a na srečo kamen razen razbitega stekla ni povzročil hujših posledic.

Mauro Icardi Wanda Nara | Avtor: EPA EPA

Zadnji incident je zgolj nadaljevanje napetega odnosa med Icardijem, Wando in Interjevimi navijači, potem ko je Argentinec začel izsiljevati svoj odhod iz kluba, odbil novo ponujeno pogodbo s strani kluba ter po besedah trenerja Luciana Spallettija ne želel odpotovati z ekipo na zadnjo tekmo.

Wanda Nara se je že oglasila preko svojega Twitter profila, kjer je dala jasno vedeti, da je napad ni prestrašil: "V nedeljo zvečer se vračam v službo. Kot vedno vas vse pričakujem."

wanda nara Klubu prekipelo Šport Prelestna žena zvezdniku storila medvedjo uslugo

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice