Šport > Nogomet
53 ogledov

Handanovićev soigralec žrtev ropa

hublot mauro icardi instagram Instagram
Neznana storilca sta po tekmi Interja in Genoe v bližini stadiona Giuseppe Meazza oropala napadalca nerazzurrov Maura Icardija.

Italijanska policija preiskuje napad na nogometaša Interja Maura Icardija, ki se je zgodil po tekmi 15. kroga italijanske Serie A.

Argentinski napadalec je nekaj po polnoči parkiral svojega Hummerja, poroča Gazzetta World, ko sta k njemu pristopila dva moška z italijanskim naglasom. 

Po neuradnih podatkih naj bi mu grozila s pištolo in zahtevala, da izroči ves denar, ki ga ima pri sebi. Nepridiprava sta si prilastila tudi prestižno uro znamke Hublot, nato pa pobegnila z motorjem. Gre za uro, s katero je Icardi poziral v številnih objavah na družabnih omrežjih, med drugim je objavil fotografijo prestižnega dodatka, kako počiva na volanu njegovega Rolls Roycea.

Inter se je po zmagi nad Genoo povzpel na prvo mesto italijanskega prvenstva in ima točko prednosti pred Fiorentino Josipa Iličića.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.