Interjevi navijači se na epski način pošalili z Juventusom

Foto: Profimedia Inter : Juventus Foto: Profimedia Inter : Juventus Foto: Profimedia Inter : Juventus Foto: Profimedia Inter : Juventus Foto: Profimedia Inter : Juventus
Navijači Interja so si na prvenstveni tekmi proti Juventusu dali duška ter Staro damo spomnili, kako jih je nedavno "opral" Ajax.
Oglej si celoten članek

Inter in Juventus sta se na slovečem derbyju d'Italia razšla brez zmagovalca z rezultatom 1:1. Navijači Nerazzurrov pa so na tekmi izkoristili priložnost, da se na izviren način pošalijo s Staro damo, katero je v Ligi prvakov izločil nizozemski Ajax.

Inter je sicer povedel že v sedmi minuti, ko je Juventusov vratar Wojciech Szczesny napačno ocenil močan udarec Radje Nainggolana. Končni rezultat pa je v 62. minuti postavil Cristiano Ronaldo z natančnim udarcem v vratarjev bližnji kot.

Foto: Profimedia Inter : Juventus

Portugalec je tako dosegel že svoj 600. klubski gol v karieri, v kateri je igral za Sporting Lizbono, Manchester United, Real Madrid in Juventus. Z novim zadetkom je tudi še dodatno začinil boj za najboljšega strelca lige, kjer se z 20 zadetki nahaja le za Fabiem Quagliarello, ki je dosegel en gol več.

Foto: Profimedia Inter : Juventus

Samir Handanović je za Inter, ki se v prvenstvu nahaja na tretjem mestu s štirimi točkami pred četrto Romo, branil celotno tekmo in je bil ob edinem zadetku Bianconerov nemočen. Juventus si je že pred nekaj krogi zagotovil naslov.

Foto: Profimedia Inter : Juventus

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.