Interju dovolj 34 milijonov za Sneijderja

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Sodeč po vesteh z Otoka je milanski Inter od Manchester Uniteda sprejel ponujenih 34 milijonov evrov za Wesleyja Sneijderja, kolikor bo znašala odškodnina zanj. Nizozemec, ki bo za svoj (stari?) klub milanski derbi igral kar v Pekingu, se mora še dogovoriti za plačo.
Oglej si celoten članek

Milanski Inter je sprejel ponudbo Manchester Uniteda, težko dobrih 34 milijonov evrov, za nizozemskega reprezentanta Wesleyja Sneijderja. Prestop bi strani tako utegnili skleniti v naslednjih dneh, vendar pa se lahko zatakne pri nogometaševi plači, pri kateri Nizozemec noče popustiti.

Navdušeni Scholes

Nad morebitnim prihodom Sneijderja je navdušen legendarni Manchestrov lik, pred kratkim upokojeni Paul Scholes. "Sneijder je brilijanten," je za klubsko televizijo povedal znameniti rdečelasec: "Tako v Interju kot v reprezentanci. Njegov prihod bi bil dobrodošel za naše mlade veziste, kot so Tom Cleverley, Paul Pogba in Ryan Tunnicliffe."

Milanski derbi – v Pekingu!

Medtem pa z drugega, kitajskega konca sveta prihajajo prav nič evforične izjave. "Nikakršnih težav s Sneijderjem nimamo. Trenira z nami in bo igral na prijateljski tekmi z Milanom," iz Pekinga sporoča Interjev trener Gian Piero Gasperini. Kaj pa pravi "Smrkec“, ki se je prvič znašel na Kitajskem? "Navdušen sem. Čaka nas pomembna tekma, ker smo na Kitajskem in ker igramo z Milanom. Radi bi uresničili načrte o zmagi, za kar bom dal vse od sebe." O Manchestru pa nič ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.