Šport > Nogomet
17 ogledov

Interju dovolj 34 milijonov za Sneijderja

Wesley Sneijder – najbolj zveneče ime med Fergusonovimi željami. (Foto: Reuters) Reuters
Sodeč po vesteh z Otoka je milanski Inter od Manchester Uniteda sprejel ponujenih 34 milijonov evrov za Wesleyja Sneijderja, kolikor bo znašala odškodnina zanj. Nizozemec, ki bo za svoj (stari?) klub milanski derbi igral kar v Pekingu, se mora še dogovoriti za plačo.

Milanski Inter je sprejel ponudbo Manchester Uniteda, težko dobrih 34 milijonov evrov, za nizozemskega reprezentanta Wesleyja Sneijderja. Prestop bi strani tako utegnili skleniti v naslednjih dneh, vendar pa se lahko zatakne pri nogometaševi plači, pri kateri Nizozemec noče popustiti.

Navdušeni Scholes

Nad morebitnim prihodom Sneijderja je navdušen legendarni Manchestrov lik, pred kratkim upokojeni Paul Scholes. "Sneijder je brilijanten," je za klubsko televizijo povedal znameniti rdečelasec: "Tako v Interju kot v reprezentanci. Njegov prihod bi bil dobrodošel za naše mlade veziste, kot so Tom Cleverley, Paul Pogba in Ryan Tunnicliffe."

Milanski derbi – v Pekingu!

Medtem pa z drugega, kitajskega konca sveta prihajajo prav nič evforične izjave. "Nikakršnih težav s Sneijderjem nimamo. Trenira z nami in bo igral na prijateljski tekmi z Milanom," iz Pekinga sporoča Interjev trener Gian Piero Gasperini. Kaj pa pravi "Smrkec“, ki se je prvič znašel na Kitajskem? "Navdušen sem. Čaka nas pomembna tekma, ker smo na Kitajskem in ker igramo z Milanom. Radi bi uresničili načrte o zmagi, za kar bom dal vse od sebe." O Manchestru pa nič ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.