Šport > Nogomet
13 ogledov

Sir Alex želi tudi Sneijderja

Wesley Sneijder – najbolj zveneče ime med Fergusonovimi željami. (Foto: Reuters) Reuters
Alex Ferguson, sloviti škotski nogometni strokovnjak angleškega prvaka Manchester Uniteda, namerava v poletnem prestopnem roku okrepiti svojo ekipo s tremi novimi igralci.

Španski vratar David De Gea (Atletico Madrid), Anglež Ashley Young (Aston Villa) in Nizozemec Wesley Sneijder (Inter Milano) so na seznamu želja moštva iz Old Trafforda. "V svojih vrstah imamo številne mlade igralce, ki so v tej sezoni izjemno napredovali, a iščemo nove nogometaše, ki bi še bolj oplemeniti igro Manchester Uniteda," je v pogovoru za klubsko televizijo dejal Alex Ferguson, ki je moštvo iz Manchestra v tej sezoni popeljal do 19. naslova angleškega prvaka, v soboto, 28. maja, pa se bo na londonskem Wembleyju z Barcelono boril za zmago v evropski Ligi prvakov.

"Gary Neville se je že upokojil, Edwin van der Sar se bo po koncu sezone, Ryan Giggs in Paul Scholes se upokojitvi približujeta. Kadrovsko vrzel moramo zapolniti s kakovostnimi igralci," je še dodal Ferguson, ki že nekaj časa ne more računati na zelo drago okrepitev Owena Hargreavesa, ki je – odkar je leta 2007 prišel iz Bayerna iz Münchna – neprestano poškodovan, negotovi pa sta tudi prihodnji poti Michaela Owna in Wesa Browna.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.