Šport > Nogomet
19 ogledov

United vztraja na Sneijderju, a ta noče iti

Wesley Sneijder – najbolj zveneče ime med Fergusonovimi željami. (Foto: Reuters) Reuters
Pri Interju so sporočili, da Wesleyja Sneijderja ne bodo prodali. Po poročanju goal.com pa naj bi bil Nizozemec vseeno tik pred podpisom pogodbe z Manchester Unitedom, saj naj bi bil "ne" Interja le taktika, da ga prodajo za čim višjo ceno - bojda za kar 40 milijonov.

Letošnji poletni prestopni rok bi lahko zaznamoval tudi Wesley Sneijder, ki bi utegnil zapustiti Inter. Po pisanju spletnega portala goal.com naj bi bil Nizozemec tik pred podpisom pogodbe z Manchester Unitedom, kar pa je odločno zanikal direktor milanskega velikana Marco Branca. Rdeči vragi naj bi za odličnega vezista ponujali okoli 40 milijonov evrov odškodnine in s tem tudi prepričali vodilne može Interja. Očitno pa iz te moke ne bo kruha. "Sneijderja ne bomo prodali," je bil zelo kratek in jasen Branca. "O tem vprašanju vam ne morem povedati ničesar novega. Ni presenečenje, da se za Sneijderja zanimajo drugi klubi in res smo dobili nekaj ponudb, toda pogledali ne bomo niti ene. On je nedotakljiv," je še dejal Branca.

Pa Sneijder? "Rad bi ostal. Tukaj imam nekaj dobrih prijateljev, kot je naprimer Javier Zanetti. Če se bosta ekipi odločili za prodajo, bom pač šel, a bil bi nesrečen. Lepo mi je v Milanu. Pogrešal bi Inter, a tak je pač nogomet. Je pa res, da sem želel ostati tudi v Španiji, ko me je prodal Real Madrid," pove nizozemski reprezentant.

Manchester pri Sneijderju vztraja, tako je delegacija na čelu z izvršnim direktorjem Uniteda Davidom Gillom v torek odletela v Milano. Kot pišejo mediji Inter prodaji pravi ne le zato, da bi izsilil maksimalno možno odškodnino - 40 milijonov evrov. "V Gasperinijevi postvitvi 3-4-3 ni prostora za Snejiderja," je za neimenovani vir povedal za goal.com. "To je le strategija Brance, ko govori, da ni naprodaj. Nočejo priznati, da je naprodaj, da mu ne bi padla cena." Pogovori medtem tečejo naprej.


Prihaja Palacio?

V isti sapi je direktor Interja potrdil, da se zanimajo za Rodriga Palacia, ki je trenutno član Genoe. "Res razmišljamo o Palaciu. Prav tako bomo v teh dneh zaključili pogovore z Jonathanom, da bi lahko začel priprave skupaj s preostalim moštvom. Arturo Vidal pa ni več v naših načrtih," je še dejal Branca in razkril nekaj Interjevih načrtov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.