Internacional zlomil srca São Paula

Foto: Žurnal24 Taisson Juliano Foto: Žurnal24 navijači navijaci Sao Paula bakle navijanje zastave Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Alex Silva Foto: Žurnal24 Alex Silva Foto: Žurnal24 Nei Foto: Žurnal24 Alecsandro Foto: Žurnal24 Rogerio Ceni Hernandes Foto: Žurnal24 Sandro Foto: Žurnal24 Alex Silva

Your browser doesn’t support HTML5 video

Drugi finalist pokala Libertadores je v petek postal Internacional. V brazilskem polfinalu so bili boljši od São Paula in se kljub porazu na drugi tekmi uvrstili v finale (1:2). Podoživite noro vzdušje!
Oglej si celoten članek

Brazilski derbi polfinala "južnoameriške Lige prvakov", pokala Libertadores, se je razpletel po željah Internacionala. Colorados (rdeči) so se kljub porazu v gosteh proti São Paulu uvrstili v veliki finale. Na prvi tekmi so namreč zmagali z 1:0.

Alex Silva je v 31. minuti na megalomanskem stadionu Morumbi zadel za vodstvo São Paula, a je v drugem polčasu znižal Alecsandro. Zadetek Ricarda Oliveire na koncu ni bil dovolj. V finalu že čaka mehiška Chivas Guadalajara.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.