Irving uradno med Mrežicami, čast za Iguodalo

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
V noči na ponedeljek je bil v središču dogajanja na tržnici košarkarske lige NBA Kyrie Irving.
Oglej si celoten članek

Šestkratni udeleženec tekem vseh zvezd Kyrie Irving je uradno postal član Brooklyn Nets, kamor je sledil zvezdnikoma Kevinu Durantu in DeAndre Jordanu. Irving je podpisal štiriletno pogodbo v zameno za 141 milijonov dolarjev.

NBA Luka Dončić dobil pomoč

Irving je v zadnji sezoni za Boston Celtics v povprečju dosegal 23,8 točke, 5,0 skoka, 6,9 asistence in 1,5 ukradene žoge. V osmih sezonah lige NBA je igral še za Cleveland Cavaliers, s katerim je bil leta 2016 prvak.

NBA LA Lakers sestavili izjemno peterko

Foto: Profimedia Andre Iguodala

Golden State Warriors je v nedeljo sporočil, da bo upokojil dres s številko 9, ki ga je nosil Andre Iguodala, ob tem pa so bojevniki potrdili njegov odhod v Memphis Grizzlies.

Igoudala je z Golden Statom petkrat igral v finalu lige NBA, šampionski prstan je osvojil trikrat, leta 2015 je bil razglašen za najboljšega igralca finala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.