Šport > Košarka
1812 ogledov

Luka Dončić dobil pomoč

Delon Wright Memphis Grizzlies Reševalni pas/Twitter
Dallas Mavericks so v svoje vrste pripeljali novega košarkarja.

Čas menjav in prestopov v ligi NBA se že malce umirja, največji zvezdniki so že našli nove sredine. Kevin Durant, Kyrie Irving, Anthony Davis, Jimmy Butler in Kawhi Leonard so si izbrali delodajalce in poskrbeli za številne pretrese.

Luka Dončić Lestvica Šport Tako visoko je Dončić v lovu na nagrado MVP lige NBA

Manj aktivni so bili v taboru Dallas Mavericks. Zagotovili so si usluge srbskega centra Bobana Marjanovića, v nedeljo pa so podpisali pogodbo s še enim košarkarjem.

Gre za organizatorja igre Delona Wrighta, ta bo na omenjenem položaju razbremenil slovenskega velemojstra Luko Dončića.

Wright je bil leta 2015 kot 20. izbran na naboru s strani Toronto Raptors. Aktualni prvaki so ga pogosto kalili v razvojni ligi, kjer je nastopal za ekipo Raptors 905.

Letošnjega februarja je bil poslan k Memphis Grizzlies v menjavi, ki je v Kanado pripeljala katalonskega orjaka Marca Gasola. 

V Memphisu se je Wright znašel bolje kot pri Torontu. V zaključku rednega dela sezone je zabeležil tri trojne dvojčke, od tega dva prav proti Dallasu. Sedeindvajsetletni košarkar iz Los Angelesa je tako očitno dovolj opozoril nase in si zagotovil novo službo.

NBA Šport LA Lakers sestavili izjemno peterko
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice