Šport > Košarka
3750 ogledov

Dončićev najnovejši soigralec zablestel s prvimi besedami po prestopu

Boban Marjanović
Visokorasli srbski košarkar, ki bo po novem soigralec našega Luke Dončića pri Dallas Mavericks, se je po prestopu oglasil tudi na socialnih omrežjih.

Srbski košarkar Boban Marjanović  se iz Philadelphie 76ers vrača v Teksas, kjer bo po dresu San Antonio Spursov, katerih član je bil pred leti, oblekel še moder dres Dallas Mavericksov in bo najnovejši soigralec našega Luke Dončića.

Luka Dončić Dallas se krepi Šport Veliki srbski zvezdnik bo postal nov Dončićev soigralec

Po podpisu dvoletne pogodbe vredne 7 milijonov dolarjev se je preko socilnega omrežja oglasil tudi priljubljeni "Bobi" ter nasmejal svoje sledilce.

"Saj veste, kaj pravijo... V Teksasu je VSE večje," se je po prestopu pošalil kar 222 centimetrov visoki košarkar, ki se bo v Dallasu pridružil drugemu in tretjemu najvišjemu košarkarju lige, Kristapsu Porzingisu (221 centimetrov) in Salahu Mejriju (217 centimetrov).

Marjanović je sicer svojo NBA kariero začel prav v Teksasu, kjer je bil član San Antonia, pot pa ga je v ligi NBA vodila še k Detroit Pistons ter Los Angeles Clippers, zadnjo polovico sezone pa je nastopal za Philadelphio, kjer je povprečno v le 13 minutah dosegal kar 8,2 točki ter 5,1 skoka na tekmo.

luka dončić Pohvali Jamesa in Duranta Šport Dončić še ne ve, kje bo hranil nagrado za novinca leta luka dončić Fenomen Šport Dončić brez konkurence luka dončić NBA live Šport Dončića bo doletela še ena posebna čast
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice