Šport > Košarka
560 ogledov

Leonard in Durant želita igrati skupaj, le dva kluba sta v igri

Kawhi Leonard Bucks Raptors Reševalni pas/Twitter
Dva velika zvezdnika želita združiti moči.

Priznana košarkarska novinarja Adrian Wojnarowski in Ramona Shelbourne poročata o tem, da sta se zvezdnika Kawhi Leonard, ki je bil najzaslužnejši za naslov Toronto Raptors, in Kevin Durant pogovarjala o skupnem igranju. Obe NBA zvezdi sta prosta igralca, resno pa razmišljata o menjavi kluba.

Samo dve franšizi si lahko trenutno privoščita tako visoki pogodbi, kot jih bosta deležna Leonard in Durant, gre za New York Knicks in Los Angeles Clippers. Oba zvezdnika sta že pristala na sestanek z vodilnimi možmi obeh franšiz. Leonard se bo sicer sestal še z Los Angeles Lakers, kjer mu lahko ponudijo igranje z LeBronom Jamesom in Anthonyjem Davisom, Durant pa se namerava pogovoriti še z dosedanjim delodajalcem Golden State Warriorsi in Brooklyn Nets. Slednji je pred sklenitvijo pogodbe s Kyriejem Irvingom. Durant bo zaradi poškodbe ahililove tetive sicer pavziral še kar nekaj časa.

dončić dragić Slovenski par Šport Dallas bi sodeloval v menjavi igralcev, če dobi Dragića Kemba Walker NBA Šport Zvezdnik menja klub, Dončić pa ostaja brez Walkerja

Prosti igralci se lahko s potencialnimi novimi delodajalci pogovarjajo od včeraj pozno zvečer po slovenskem času, prve podpise pogodb pa lahko opravijo šestega julija..

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.