Šport > Košarka
3709 ogledov

Dallas ujel 'le' Curryja, Luka zadovoljno 'tvitnil'

Seth Curry, Steph Curry Seth Curry v dvoboju z bratom Stephom.
Luka Dončić ima novega soigralca.

V kopici odmevnih prestopov, ki so se zgodili po odprtju pogajanj prostih košarkarjev s klubi, se je nekoliko slabše odrezal Dallas. Ta si je želel ob bok Kristapsu Porzingisu in Luki Dončiću dodati še kakšnega zvezdnika, a so ti po vrsti odklonili sodelovanje. V vodo je padel tudi prihod Gorana Dragića, glavni tarči pa sta tako postala nekdanji košarkar Uniona Olimpije Danny Green in Seth Curry, ki je v preteklosti že nosil dres Mavericksov.

Brat zvezdnika Stepha Curryja, tudi Seth je znan po svoji natančni roki, je pristal na vrnitev v Teksas, v naslednjih štirih sezonah bo zaslužil 32 milijonov dolarjev.

Green bo še počakal na odločitev Kawhija Leonarda s katerim sta pri Torontu v minuli sezoni osvojila naslov NBA prvaka. Če se bo superzvezdnik odločil ostati v Kanadi, bo verjetno to storil tudi Green, ki si želi s svojim dolgoletnim soigralcem, skupaj sta igrala tudi v San Antoniu, še enkrat naskočiti sam vrh lige.

jimmy butler dwayne wade Navijači na nogah Šport Dragićev bodoči soigralec takole govoril o Miamiju dragić dončić Pojasnilo agenta Šport Dragić že "oblekel" dres Dallasa, nato se je zataknilo

Svojega novega soigralca je na twitterju pozdravil tudi Dončić. "Dobrodošel nazaj," je zapisal slovenski košarkar, Seth pa si je zaželel dobro sezono Dallasa in  odvrnil: "Naredimo to!"

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.