Šport > Košarka
1231 ogledov

Dragićev bodoči soigralec takole govoril o Miamiju

jimmy butler dwayne wade Profimedias Jimmy Butler in legenda Miami Heat Dwayne Wade
Bodoči košarkar Miami Heat bo moral požreti svoje besede.

Vročica je na pragu dogovora z Jimmyjem Butlerjem, ki naj bi že pristal na štiriletno pogodbo v vrednosti 142 milijonov dolarjev.

Dogovor med Miami Heat in Philadelphio 76ers, v katerega se je vpletlo tudi moštvo Luke Dončića, bi lahko krojil usodo Gorana Dragića, a slovenski organizator igre za zdaj ostaja na Floridi. 

dragić dončić Pojasnilo agenta Šport Dragić že "oblekel" dres Dallasa, nato se je zataknilo

Miami bi bil Dragića pripravljen prodati v Teksas, a je Dallas odvrnila njegova (pre)visoka plača, ki znaša dobrih 19 milijonov. Dallas je želel v svoje vrste pripeljati Kellyja Olynyka in Derricka Jonesa, a se slednjemu Miami ne želi odpovedati.

Kot je znano, se bo iz Miamija v Philadelphio preselil Josh Richardson, ostale podrobnosti pa naj bi moštva dorekla v prihajajočih dneh oziroma tednih.

Pogajanja med Butlerjem in Miamijem so se marsikomu zdela presenetljiva. Na spletu se je namreč pojavil košarkarjev intervju izred šestih let, ko je še kot član Chicago Bulls razkril, česa v življenju ne bi nikoli oblekel. "Dresa Miami Heat," je dejal.

Saj veste, kako pravijo? Zarečenega kruha se največ poje. 

Očitno se je Butlerjevo stališče precej spremenilo, a twitter ne pozabi. "Vsak ima svojo ceno," je komentiral eden od navijačev.

Miami je bil pred šestimi leti najboljša ekipa v ligi z LeBronom James, Dwaynom Wadom, Chrisom Boshom in Rayom Allenom. Zvezdniška zasedba je takrat v finalu premagala San Antonio Spurs in osvojila drugi zaporedni šampionski prstan. Na poti do naslova so v konferenčnem polfinalu izločili Chicago Bulls, za katere je trakrat igral tudi Butler.

Za razliko od Butlerja je svojim besedam ostal zvest Kevin Durant, ki je leta 2017 izjavil, da ne bo nikoli igral za New York Knicks. Dvakratni MVP finala se sedaj dejansko seli v veliko jabolko, kjer pa ne bo igral za Knickse, temveč mestnega rivala Brooklyn Nets.

Konec ere Šport Curry za Duranta preletel 12.000 kilometrov

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.