Iščemo sponzorja do nove zmage

Foto: KZS ulična košarka koper Foto: KZS ulična košarka koper Foto: KZS ulična košarka koper Foto: KZS ulična košarka koper Foto: KZS ulična košarka koper Foto: KZS ulična košarka koper Foto: KZS ulična košarka koper Foto: KZS ulična košarka koper Foto: KZS ulična košarka koper Foto: KZS ulična košarka koper Foto: KZS ulična košarka koper Foto: KZS ulična košarka koper
Na Obali se je v petek zaključil niz štirih regionalnih turnirjev, na katerih si je pot v finale, ki bo 7. julija v Ljubljani, zagotovilo 32 ekip. Na Primorskem do zmage med člani znova Iskalci sponzorja.
Oglej si celoten članek

Karavana Samsung državnega prvenstva v ulični košarki je v petek sklenila svoje popotovanje po regionalnih turnirjih te sezone. Še drugič so bili najboljši člani ekipe Iščemo sponzorja, ki se bodo še s sedmimi drugimi ekipami 7. julija ob Tromostovju podali v boj za naslov državnega prvaka.

Četrti regionalni turnir, ki se je odvijal na Carpaccievem trgu, je postregel prav z vsem, kar si košarkarski navdušenec lahko želi. Lepo vreme je ob igrišča privabilo množico radovednih obrazov, pod obroči se je igrala zanimiva košarka, ozračje so dodatno razgrele brhke Zmajčice, vsi pa so imeli priložnost sodelovati v nagradnih igrah. Več o turnirju najdete TUKAJLE.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.