Šport > Košarka
36 ogledov

Iščemo sponzorja do nove zmage

ulična košarka koper
1/12
KZS
Na Obali se je v petek zaključil niz štirih regionalnih turnirjev, na katerih si je pot v finale, ki bo 7. julija v Ljubljani, zagotovilo 32 ekip. Na Primorskem do zmage med člani znova Iskalci sponzorja.

Karavana Samsung državnega prvenstva v ulični košarki je v petek sklenila svoje popotovanje po regionalnih turnirjih te sezone. Še drugič so bili najboljši člani ekipe Iščemo sponzorja, ki se bodo še s sedmimi drugimi ekipami 7. julija ob Tromostovju podali v boj za naslov državnega prvaka.

Četrti regionalni turnir, ki se je odvijal na Carpaccievem trgu, je postregel prav z vsem, kar si košarkarski navdušenec lahko želi. Lepo vreme je ob igrišča privabilo množico radovednih obrazov, pod obroči se je igrala zanimiva košarka, ozračje so dodatno razgrele brhke Zmajčice, vsi pa so imeli priložnost sodelovati v nagradnih igrah. Več o turnirju najdete TUKAJLE.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.