Iskali Slovence, zdaj pa ...

Foto: Profimedia Walter Tavares
Košarkarji madridskega Reala so naposled dočakali okrepitev pod koši.
Oglej si celoten članek

Ob številnih poškodbah visokih igralcev, ki so pestile madridski Real v zadnjem času, so se pri španskem velikanu odkrito želeli okrepiti s slovenskim reprezentančnim centrom Gašperjem Vidmarjem, za kratek čas pa je na vrh splavalo tudi ime še enega člana evropskih prvakov Žige Dimca. Govorice o slednjem so hitro potihnile, Vidmarju pa se njegovi turški delodajalci niso želeli odreči, odškodnina, ki so jo zahtevali zanj je bila previsoka tudi za Real.

MVP Dončić: Takšnim zapisom se poskušam izogniti

Poškodovanemu Ognjenu Kuzmiću se je v zadnjih dneh pridružil še odlični Mehičan Gustavo Ayon, pri Realu pa so hitro morali kreniti v lov za novim košarkarjem. Soigralec slovenskih reprezentantov Luke Dončića in Anthonyja Randolpha bo zdaj postal kar 221 centimetrov visoki Walter Tavares.

Ob Dončiću Takšne so reakcije Američanov

Košarkar z Zelenortskih otokov je nazadnje igral v razvojni ligi NBA in v povprečju dosegal 13 točk in deset skokov za ekipo Raptors 905. Tavares že ima nekaj izkušenj iz španske košarke, saj je bil nekaj časa član Gran Canarie, kasneje pa se je preselil v ligo NBA. Za Atlanto je v dveh sezonah odigral 12 tekem, kasneje pa eno tudi za Cleveland Cavaliers. Na 13 tekmah v treh sezonah je v najmočnejši ligi na svetu v povprečju odigral 7 minut in pol pri tem dosegel 2,5 točke in skokov ter 0,9 blokade.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.