Italijani nameščamo tekme? Vsi nameščajo!

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V dneh, ko je veliko govora o srečanju med Hrvaško in Španijo, ki bi lahko z neodločenim izidom 2:2 izločili Italijo, se je oglasil tudi nekdanji italijanski selektor Marcello Lippi.
Oglej si celoten članek

Položaj v skupini C evropskega prvenstva je nadvse zapleten, a hkrati zelo enostaven. Če se Hrvati in Španci na zadnji tekmi razidejo z neodločenim rezultatom 2:2, potem to pomeni, da Italijanom proti Ircem ne bi pomagala niti zmaga z desetimi zadetki razlike. Hrvati in Španci seveda trdijo, da praktično ni možnosti, da bi se srečanje res končalo z 2:2, toda nikoli ne reci nikoli. Med tiste, ki so zelo skeptični pred zadnjim dejanjem v skupini C, je tudi nekdanji italijanski selektor Marcello Lippi.

"Da, da. Pred tekmo vsi govorijo, da mislijo le na zmago in da znajo igrati le na zmago, toda med tekmo se to vse zelo spremeni. Gledajo se le lastni interesi, ki govorijo, da je neodločeni izid 2:2 idealen za obe ekipi. Seveda, da se bojim, da bi se ravno s tem izidom končala ta tekma," je dejal Lippi in še dodal: "Nas Italijane obtožujejo, da nameščamo. Prosim vas. Vsi nameščajo. Govorijo, da so Španci pošteni. Vprašajte Villarreal, če so pošteni. V letošnji sezoni so izpadli v drugo liho, ker sta Rayo Vallecano in Granada odigrala tako kot jim je ustrezalo. In če se ne motim, je zadetek padel ob koncu srečanja, tako da."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.