Italijani trenirali na Slovaškem!?

Foto: Žurnal24 Takole so se Italijani včeraj sprehajali po Stožicah oziroma Košicah. (Foto: Boš
Italijanski novinarski kolegi pri Corriere dello Sport so zapisali, da so italijanski nogometaši pred tekmo s Slovenijo trenirali na stadionu Košice na Slovaškem. Nespoštovanje ali podcenjevanje?
Oglej si celoten članek

Italijanski nogometni reprezentanti so po četrtkovem prihodu v Ljubljano, kjer bodo danes ob 20.45 na stadionu v Stožicah odigrali kvalifikacijsko tekmo za Euro 2012 proti Sloveniji, po pisanju italijanskega športnega dnevnika Corriere dello Sport lažji trening namesto v Sloveniji opravili kar na Slovaškem.

Očitno imajo naši sosedi še zdaj težave z ločevanjem Slovenije in Slovaške, saj so pri drugem največjem italijanskem športnem dnevniku v četrtek zapisali, da naj bi sloviti azzurri takoj po prihodu v Ljubljano opravili lažji trening kar na stadionu Košice.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.