Italijanske odbojkarice naslov prvakinj proslavile z golo fotografijo

Foto: Profimedia
Odbojkarice Conegliana so ob proslavi naslova državnih prvakinj na Instagramu objavile zanimive fotografije.
Oglej si celoten članek

Odbojkarice italijanskega velikana Imoco Volley Conegliana so že drugo leto zapored osvojile naslov državnih prvakinj, potem ko so tako kot lani v finalni seriji s 3:0 v zmagah odpravile Novaro.

Ob lanski osvojitvi naslova državnih prvakinj se je poljska organizatorka igre Joanna Wolosz, ki je bila imenovana tudi za najboljšo igralko finala, odločila, da naslov proslavi z golo sliko, na kateri drži v rokah prestižno trofejo.

Igralke Conegliana in Novare pa s svojima sezonama še niso zaključile, saj se bosta prav te dve ekipi prihodnji vikend pomerili v finalu Lige prvakinj, kjer pa vsaj sodeč po finalu Italijanskega prvenstva za izrazite favoritinje veljajo igralke Conegliana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.