Šport
4343 ogledov

Italijanske odbojkarice naslov prvakinj proslavile z golo fotografijo

Conegliano
Odbojkarice Conegliana so ob proslavi naslova državnih prvakinj na Instagramu objavile zanimive fotografije.

Odbojkarice italijanskega velikana Imoco Volley Conegliana so že drugo leto zapored osvojile naslov državnih prvakinj, potem ko so tako kot lani v finalni seriji s 3:0 v zmagah odpravile Novaro.

Ob lanski osvojitvi naslova državnih prvakinj se je poljska organizatorka igre Joanna Wolosz, ki je bila imenovana tudi za najboljšo igralko finala, odločila, da naslov proslavi z golo sliko, na kateri drži v rokah prestižno trofejo.

S svojim "zanimivim" načinom proslave pa je očitno navdušila tudi svoje soigralke, saj so se ji letos pri dejanju pridružile ter skupinsko sliko objavile na Instagram.

Igralke Conegliana in Novare pa s svojima sezonama še niso zaključile, saj se bosta prav te dve ekipi prihodnji vikend pomerili v finalu Lige prvakinj, kjer pa vsaj sodeč po finalu Italijanskega prvenstva za izrazite favoritinje veljajo igralke Conegliana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.