Italijanski medij: so strašni dogodki razlog, da je Iličić izginil?

Foto: Epa
Foto: Epa
Nadaljujejo se ugibanja, kam je izginil slovenski nogometni reprezentant Josip Iličič.
Oglej si celoten članek

Italijanski dnevnik La Repubblica je danes objavil članek, v katerem se avtor sprašuje, ali je slovenski reprezentant in nogometaš Atalante Josip Iličić v slabem psihološkem stanju. V klubu so mu sicer poskušali pomagati, a neuspešno, zato je manjkal na zadnjih tekmah. Uradno je klub trdil, da je za odsotnost s tekem kriva poškodba.

Klub mu je dovolil oditi domov v Slovenijo, da se poskuša pozdraviti v družinskem krogu, možnosti, da bi igral v nadaljevanju lige prvakov pa so zelo majhne.

Zaskrbljujoče Skrivnostno izginotje Josipa Iličića

"Ali je v depresiji, lahko povejo le zdravniki. Depresija je namreč bolezen in ne stanje duha," trdi novinar Franco Vanni in dodaja, da so Kranjčana prijatelji ocenili kot močnega, a hkrati krhkega fanta, kot so to stara drevesa.

Iličića, ki ni v postavi Atalante že od 11. julija dalje, naj bi močno prizadele razmere v Bergamu, kjer so se vsakodnevno ukvarjali s štetjem mrtvih zaradi koronavirusne pandemije, njihove krste so prevažali na tovornjakih, strah pred okužbo pa je bil prisoten na vsakem koraku.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.