Ivan Hudač odhaja iz reprezentance

Foto: EPA
Foto: EPA
Ivan Hudač, trener, ki je Petro Majdič popeljal do vseh njenih največjih uspehov, v zadnjem času pa deloval v moški reprezentanci v teku na smučeh, je prekinil sodelovanje s Smučarsko zvezo Slovenije.
Oglej si celoten članek

Smučarski strokovnjak Ivan Hudač, ki je zadnjo sezono bdel nad moškim delom slovenske reprezentance v teku na smučeh, je predčasno prekinil pogodbo s Smučarsko zvezo Slovenije (SZS). Slovaški trener, ki je bil eden pomembnejših tvorcev izjemnih uspehov Petre Majdič, se je po temeljitem premisleku odločil, da delo s slovensko moško reprezentanco konča.

"Po temeljitem premisleku in upoštevanju nekaterih okoliščin sem se odločil, da predčasno prekinem štiriletno pogodbo s SZS. Fantom in vodstvu želim čim več uspehov tudi v prihodnje, sam pa si bom zdaj lahko vzel nekaj časa zase in za razmislek, kako naprej," pa je ob tem dejal slovaški strokovnjak, so sporočili iz SZS.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.