Šport
162 ogledov

Ivan Hudač odhaja iz reprezentance

Ivan Hudač Petra Majdič Hudac Majdic EPA
Ivan Hudač, trener, ki je Petro Majdič popeljal do vseh njenih največjih uspehov, v zadnjem času pa deloval v moški reprezentanci v teku na smučeh, je prekinil sodelovanje s Smučarsko zvezo Slovenije.

Smučarski strokovnjak Ivan Hudač, ki je zadnjo sezono bdel nad moškim delom slovenske reprezentance v teku na smučeh, je predčasno prekinil pogodbo s Smučarsko zvezo Slovenije (SZS). Slovaški trener, ki je bil eden pomembnejših tvorcev izjemnih uspehov Petre Majdič, se je po temeljitem premisleku odločil, da delo s slovensko moško reprezentanco konča.

"Po temeljitem premisleku in upoštevanju nekaterih okoliščin sem se odločil, da predčasno prekinem štiriletno pogodbo s SZS. Fantom in vodstvu želim čim več uspehov tudi v prihodnje, sam pa si bom zdaj lahko vzel nekaj časa zase in za razmislek, kako naprej," pa je ob tem dejal slovaški strokovnjak, so sporočili iz SZS.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.