Iverson ostal brez skrbništva

Foto: EPA
Foto: EPA
Nekdanji vrhunski košarkar Allen Iverson je slab oče. Tako je odločilo sodišče v Atlanti, ki je skrbništvo nad otroki ameriškega košarkarja dodelilo zdaj že nekdanji ženi Tawanni Iverson. Sodnik med obravnavo Iversonu ni prizanašal.
Oglej si celoten članek

Nekdanji košarkarski superzvezdnik je po ločitvi od žene Tawanne Iverson ostal tudi brez skrbništva nad njunimi petimi otroki. ''Iverson ne ve, kako ravnati z otroki in nima interesa, da bi se tega naučil. S svojim početjem je večkrat oviral spiritualno in čustveno rast svojih otrok. Ni se hotel soočiti z odvisnostjo od alkohola, zaradi katere je v navzočnosti otrok počel neprimerne stvari. Otroke je puščal brez nadzora in v varstvu ljudi, ki jih njegova žena ne pozna,'' se je nad ameriškim košarkarjem znesel sodnik

Iverson je sicer dobil pravico do obiskovanja, a le v primeru, da bo izpolnil določene pogoje. Nekdanji zvezdnik Philadelphia 76ers v naslednjih 18 mesecev ne sme popiti kapljice alkohola, obenem pa mora poiskati pomoč pri društvu anonimnih alkoholikov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.