Šport > Košarka
2 ogledov

Iverson ostal brez skrbništva

allen iverson EPA
Nekdanji vrhunski košarkar Allen Iverson je slab oče. Tako je odločilo sodišče v Atlanti, ki je skrbništvo nad otroki ameriškega košarkarja dodelilo zdaj že nekdanji ženi Tawanni Iverson. Sodnik med obravnavo Iversonu ni prizanašal.

Nekdanji košarkarski superzvezdnik je po ločitvi od žene Tawanne Iverson ostal tudi brez skrbništva nad njunimi petimi otroki. ''Iverson ne ve, kako ravnati z otroki in nima interesa, da bi se tega naučil. S svojim početjem je večkrat oviral spiritualno in čustveno rast svojih otrok. Ni se hotel soočiti z odvisnostjo od alkohola, zaradi katere je v navzočnosti otrok počel neprimerne stvari. Otroke je puščal brez nadzora in v varstvu ljudi, ki jih njegova žena ne pozna,'' se je nad ameriškim košarkarjem znesel sodnik

Iverson je sicer dobil pravico do obiskovanja, a le v primeru, da bo izpolnil določene pogoje. Nekdanji zvezdnik Philadelphia 76ers v naslednjih 18 mesecev ne sme popiti kapljice alkohola, obenem pa mora poiskati pomoč pri društvu anonimnih alkoholikov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice