Ivković: To je sramota organizatorjev

Foto: EPA
Foto: EPA
Srbski selektor Dušan Ivković je po porazu proti Črni gori (76:83) spregovoril nekaj ostrih besed na račun organizatorjev EuroBasketa.
Oglej si celoten članek

Srbski košarkarski strokovnjak Dušan Ivković ni zadovoljen z organizacijo evropskega prvenstva v košarki.

Ivković se je na začetku prvenstva pritoževal zaradi nastanitve v hotelu v Kranjski Gori, ki po njegovem mnenju nima infrastrukture za nastanitev šestih ekip.

Srbija se je kljub porazu proti Črni gori zanesljivo uvrstila v drugi del EuroBasketa, Ivković pa je nezadovoljen z razporedom treningov. ''Ni pošteno, da ekipe, ki igrajo dan pozneje, trenirajo v Stožicah, medtem ko ekipe, ki igrajo jutri, trenirajo v Ježici,'' se je jezil Ivković in dodal: ''To je sramota za organizatorje.''

Ivković se je navijačem opravičil za poraz proti Črni gori in dejal, da so igrali brez dveh najboljših košarkarjev Nenada Krstića in Stefana Markovića.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 09:14 11. September 2013.

    Srbska posla! Oni se vedno obnašajo, kot, da so nekaj več, Poglejte samo ljubljanskega šerifa, balkanskega mafijca, pa vam bo …

  • 09:09 11. September 2013.

    Prav prijavit sem se moral ! Samo zato, da povem, da ste največji butci pri vsej stvari VI na rumenalu, …

  • 08:30 11. September 2013.

    Niti ne, ker vidim da si ti na žalost neizobražen in uporabljaš termine za katere sploh ne poznaš pomena.. poleg …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.