Iz Krškega v Inter

Foto: gianlucadimarzio.com
Foto: gianlucadimarzio.com
Krško v zadnjih letih odlično dela z mladimi nogometaši, eden od njih bi se lahko kmalu pridružil milanskemu Interju.
Oglej si celoten članek

Luka Kerin je 15-letni igralec Krškega, ki je že nastopil tudi za slovensko kadetsko reprezentanco. 182 centimetrov visoki napadalec je z dobrimi predstavami nase opozoril oglednike slovitega Interja, z njegovim razvojem je seznanjen tudi šef mladinskega pogona pri Nerazzurrih Roberto Samaden.

Slednji naj bi se s Krškim in zastopniki mladega Kerina že dogovoril okrog vseh podrobnosti, a ima v ognju še eno železo. Inter se namreč zanima tudi za kadetskega reprezentanta belgijske izbrane vrste Zinha Vanheusdena, člana Standarda iz Lièga, poroča italijanska spletna stran gianlucadimarzio.com. Vendar pa imajo Italijani v boju za 16-letnega Vanheusdena konkurenco v nekaterih finančno močnih angleških klubih, kar pa pri Kerinu ni slučaj. Krčan bo marca dopolnil šestnajst let.

"Verjamem, da bomo našli skupni jezik"

"Fant je bil v Milanu in je zadovoljil njihove zahteve. Pri Interju mu je bilo tudi všeč, zdaj se dogovarjamo. S Kršim že ima sklenjeno pogodbo, se pa dogovarjamo v tej smeri, da bi odšel k Interju," je resno zanimanje črno-modrih potrdil Kerinov zastopnik Bojan Lazarevič. Do prestopa naj bi prišlo poleti.

 "Seveda je v igri neka odškodnina. O tej se pogovarjamo, s Krškim imamo dober odnos, s starši, s športnim direktorjems fantom ... Za vse bo dobro, tega ne bomo počeli na blef, ne bo šlo za nek amaterski prestop. O številki ne morem govoriti, ker ni še nič uradnega, oprijemljivega. Stvari bodo kasneje javne, nič se ne bo skrivalo. Dobro bo tudi za nogometno šolo, želim, da bo to zgodba v kateri bodo vsi zadovoljni. Zaenkrat vse kaže dobro, gre se v tej smeri, da se bo prestop zgodil. Obe strani sta zadovoljni in verjamem, da bomo našli skupni jezik," je še dejal Lazarevič. 

Ta je v nadaljevanju pohvalil krško nogometno šolo, ki jo vodi trener Rok Zorko: "V Krškem dobro delajo, imajo kar nekaj zanimivih fantov. Ti so iz manjše sredine, zelo so navezeni na trenerja, na klapo."

Krško je v članski konkurenci trenutno sicer prvo v drugi slovenski ligi, ima pet točk pred drugouvrščenim kranjskim Triglavom in osem pred tretjim Tolminom ter četrim Dobom. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 23:44 12. Februar 2015.

    Ne vem kdaj bodo prepovedali prodajo belega blaga. Ko nekdo proda hči se cel svet zgraža, a drugi proda petnajstletnega …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.