Iz lige NLB v ligo ABA

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Regionalna košarkarska liga NLB bo v sezoni 2011/12 spremenila ime. Po koncu pogodbe z generalnim sponzorjem se bo tekmovanje preimenovalo v ligo ABA in dobilo tudi nov logotip.
Oglej si celoten članek

Liga NLB, ki je največje regionalno košarkarsko tekmovanje in vključuje 14 košarkarskih klubov iz šestih držav, bo po uspešnem koncu jubilejne desete sezone v 2011/12 nadaljevala z imenom liga ABA. Pogodba z generalnim sponzorjem NLB se je letos namreč iztekla, dogovori z novimi partnerji že potekajo.

"V desetih letih obstoja je liga pridobila mednarodni ugled in veljavo. V 11. sezono vstopamo trdno, z drugimi dolgoletnimi sponzorji. Naše tekmovanje ostaja s finančnega vidika močan projekt, ki se mu je letos pridružil še evroligaški Maccabi," je povedal generalni direktor lige ABA, Roman Lisac, ki v novi sezoni pričakuje še privlačnejše tekme in obljublja velike užitke za košarkarske navdušence v sezoni, ki se bo začela prvega oktobra, so še sporočili iz jadranske lige.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.