Šport > Košarka
13 ogledov

Iz lige NLB v ligo ABA

Olimpija - Krka 67:57 Žurnal24 main
Regionalna košarkarska liga NLB bo v sezoni 2011/12 spremenila ime. Po koncu pogodbe z generalnim sponzorjem se bo tekmovanje preimenovalo v ligo ABA in dobilo tudi nov logotip.

Liga NLB, ki je največje regionalno košarkarsko tekmovanje in vključuje 14 košarkarskih klubov iz šestih držav, bo po uspešnem koncu jubilejne desete sezone v 2011/12 nadaljevala z imenom liga ABA. Pogodba z generalnim sponzorjem NLB se je letos namreč iztekla, dogovori z novimi partnerji že potekajo.

"V desetih letih obstoja je liga pridobila mednarodni ugled in veljavo. V 11. sezono vstopamo trdno, z drugimi dolgoletnimi sponzorji. Naše tekmovanje ostaja s finančnega vidika močan projekt, ki se mu je letos pridružil še evroligaški Maccabi," je povedal generalni direktor lige ABA, Roman Lisac, ki v novi sezoni pričakuje še privlačnejše tekme in obljublja velike užitke za košarkarske navdušence v sezoni, ki se bo začela prvega oktobra, so še sporočili iz jadranske lige.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.