Iz Španije s porazom

Foto: Žurnal24 Gold Club
Rokometaši Gold Cluba so v prvi tekmi tretjega kola evropskega pokala EHF v gosteh izgubili s španskim Aragonom z 28:34 (14:17). Povratna tekma bo v soboto, 24. novembra, ob 19. uri v Hrpeljah.
Oglej si celoten članek

Neposredno pred tekmo si je Vončina zvil gleženj in Gold Club je zašel v nepričakovane težave. Hrpeljci so kljub temu sijajno začeli in v 5. minuti je Martinc povedel z 2:1. Torlo je hitro ubranil štiri strele in bil močno orožje, ki so v protinapadih zgrešili nekaj čistih strelov. V 10. minuti sta sodnika izključila dva slovenska igralca, kar je Aragon izkoristil in povedel 8:4. Štiri zaporedni goli so Hrpeljce vrnili v igro in Erčulj je v 15. minuti izenačil na 8:8, domača ekipa je na odmor odšla s tremi goli prednosti (17:14).

V nadaljevanju so "kockarji" dobro začeli in držali ugoden izid, po nekaj zapravljenih priložnostih pa so si gostitelji priigrali šest golov prednosti (22:16). Markičevič in B. Stanković sta nato držala stik z Aragonom, pri katerem je v nadaljevanju dobro branil Lapajne. Sledilo je nekaj zgrešenih strelov gostov in Aragon je v 45. minuti povedel s 25:18, največ pa za osem (30:22). Hrpeljci so v končnici malce ublažili zaostanek, a tako velike prednosti bodo na revanši težko nadoknadili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.