Srbi z vso silo napadli Slovence: "Kar je preveč, je preveč!"

Foto: Crvena zvezda
Foto: Crvena zvezda
Beograjski košarkarski velikan je s hudimi obtožbami napadel slovenske sodnike in zagrozil z bojkotom zaključnega dela lige Aba.
Oglej si celoten članek

Beograjska Crvena zvezda je v obširnem zapisu na svoji uradni spletni strani ostro kritizirala razplet zaostale tekme 22. kroga lige Aba.

Rdeče-beli v sam obračun, ki je bil odigran v petek v Podgorici, niso bili neposredno vpleteni, a so kljub temu prekršili svoje načelo in slovensko sodniško trojko obtožili, da je s spornimi odločitvami pomagala zrežirati zmago njihovega velikega rivala.

Foto: Facebook/Partizan Partizan je na gostovanju v Črni gori po veliki drami tesno premagal Budućnost (83:82) in si s tem zagotovil prvo mesto po rednem delu tekmovanja, kar mu prinaša tudi prednost domačega terena v t.i. "play-offu".

Pravico na tekmi so delili slovenski sodniki Matej Boltauzer, Sašo Petek in Mario Majkić, ki naj bi po mnenju Crvene zvezde vplivali na razplet obračuna.

Crvena zvezda v burnem odzivu na zaključek tekme zahteva izločitev "kontroverznih sodnikov, ki vedno prihajajo iz iste države." 

V nasprotnem primeru Beograjčani grozijo z bojkotom četrtfinala in vseh nadaljnjih krogov zaključnega dela regionalnega košarkarskega tekmovanja.

Zapis Crvene zvezde z naslovom "KAKŠNA KRAJA - VELIKA KRAJA" objavljamo v celoti.

"KK Crvena zvezda Meridianbet se običajno ne oglaša po tekmah, v katere ni bila neposredno vpletena, a ker je zaostala petkova tekma v Podgorici vplivala na končni izid in razpored na lestvici, smo se po vnovični kraji in ropu v režiji tistih, ki bi morali biti del igre, ne pa njeni protagonisti, odločili, da ne bomo tiho!

KK Crvena zvezda Meridianbet verjame, da je bilo milijonsko občinstvo v dvorani SC Morača priča še eni epizodi in svojevrstni ponovitvi dogodkov, ki smo jih videli že 13. marca v beograjski Areni. To je kreiranje končnega rezultata s strani tistih, ki na tekmi sploh ne igrajo.

S tem je bil storjen še en korak v popolnemu rušenju regularnosti lige pod vodstvom sodnikov, ki na kontroverznih tekmah vedno prihajajo iz iste države!

Ker ne potrebujemo nobenega pokazatelja več, kaj nas čaka v finalu lige Aba, sploh s strani ljudi, ki že dolgo kažejo nenaklonjenost do Crvene zvezde, in ker ne nameravamo sodelovati v zrežiranih tekmah oziroma farsah, javnosti in vodstvu lige sporočamo, da Crvena zveza zahteva izločitev tovrstnih sodnikov na svojih tekmah do konca letošnje tekmovalne sezone.

Ker smo v preteklosti večkrat dobronamerno opozarjali vodstvo lige, ki je vse to le nemo opazovalo in zamolčalo vse anomalije v tej zadevi, zdaj sporočamo, da ne bomo igrali tekem končnice in finala (če se tja uvrstimo), če nam bodo na katerikoli tekmi delegirani sodniki, ki že leta delujejo v škodo lige Aba.

Kar je preveč - je preveč, zdaj pa je to res preseglo vse meje!"

KK Crvena zvezda Meridianbet

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 19:34 22. April 2023.

    Avtor Ž.J. daj nehaj, kakšen velikan neki, za Evropo so piqkin dim.

  • 19:34 22. April 2023.

    Sedaj se jim vrača jugo sojenje v prid Srbom.

  • 16:45 22. April 2023.

    Ja zmeraj so drugi krivi-srbska posla!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.